vineri, 29 noiembrie 2013

Ciorba de legume cu afumatura


Retete Culinare - Ciorba de legume cu afumatura
Ingrediente:

400 g kaizer afumat
doua cepe
un ardei gras, un morcov mare
un borcan de rosii in suc propriu
un dovlecel mediu
varza (cam doi pumni de varza)
patrunjel verde
sare
piper

Mod de preparare:

Tocam ceapa, morcovul si ardeiul gras si le calim usor in 3-4 linguri cu ulei. Kaizerul il taiem bucatele si-l adaugam peste ceapa pentru a se praji si el usor.

Adaugam doua cani cu apa si varza tocata grosier si lasam sa fiarba . Cand varza este aproape fiarta turnam rosiile maruntite ( sau pasate cu robotul de bucatarie ) si bucatile de dovlecel taiate cubulete. Lasam pe foc pana se fierbe si dovlecelul.

Potrivim gustul cu sare si piper si oprim focul
. Adaugam in ciorba verdeata tocata si servim. 

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu